GÜMÜŞHANE / KELKİT - Kelkit 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi

Nis

Liselerde Bilim Uygulamaları kapsamında Sosyal Sorumluluk ve Toplum Hizmeti Konferansımızı Eğitimci Yazar Profesör Doktor Halit Ertuğrul hocamızın katılımıyla 75 Yıl İMKB İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda gerçekleştirdik. Programa İlçe Kaymakamımız Sayın Kadir Algın, Belediye Başkanımız Sayın Ünal Yılmaz ve ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Metin Kaya ile Kurum Amirleri ve öğrenciler iştirak etmişlerdir. Yoğun bir ilgi ve katılımla gerçekleşen programımıza ev sahipliği  yapan 75 Yıl İMKB İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Çağlar Bey'e  ayrıca öğrencilerimizin okuldan konferans salonuna nakillerini gerçekleştiren Deredolu, Gümüşgöze ve Söğütlü Belde Belediye Başkanlarımıza da  çok teşekkür ederiz.

Nis

Beden Eğitimi ve Spor öğretmenimiz Mehmet Akif KANBUR tarafından organize edilen sınıflar arası Futsal ve Voleybol turnuvası'nda 1 olan 9 B sınıfımıza ve 12D sınıfımıza madalyaları, kupaları ve plaketleri takdim edildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, ve bu güzel organizasyon için öğretmenimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca Siyer-i Nebi yarışmasında Türkiye derecesi yapan öğrencimiz Hayrünnisa Dündar'a ve bu öğrencimiz nezdinde Okul Müdürümüz Adem Korkmaz'a başarı belgeleri takdim edildi.

Mrt

Kaymakamımız Sayın Kadir ALGIN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Metin KAYA, İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Koray ÇAKAR ve İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Okan KAYA iftarda öğrencilerimizle bir araya geldi. Öğrencilerimizle sohbet eden Sayın Kaymakamımız  ve kurum amirlerimiz öğrencilerimize başarı dileğinde bulundu.

Mrt

Liselerde Bilim Uygulamaları kapsamında okulumuzda Halk Eğitim Merkezi desteği ile açılan Model Uçak Yapımı kursumuz devam etmektedir. Kursumuzu Milli Eğitim Şube Müdürümüz Ahmet Nas, Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Özgür Yıldıray Meral ziyaretleri ile öğrencilerimize moral ve motivasyon vermişlerdir. Sayın müdürlerimize, öğretmenimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

İl Jandarma Komutanlığı tarafından Okulumuz öğrencilerine yönelik Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi eğitimi verildi. Öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edilen eğitime katkılarından dolayı Üsteğmen Murat Bolat Bey'e ve Astsubay Üstçavuş Gözde Yiğit Hanım'a çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları kapsamında düzenlenen Satranç turnuvasında, okulumuz öğrencileri 7 takımın katıldığı turnuvada 3. olarak turnuvayı tamamlamışlardır. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

Lise öğrencileri arası düzenlenen Siyer-i Nebi yarışmasında okulumuz öğrencisi Huyrunnisa DÜNDAR; il genelinde ikinci, Türkiye genelinde beşinci olmuştur. Öğrencimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor, emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz.

Ock

Liselerde Bilim Uygulamaları kapsamında öğrencilerimiz tarafından organize edilen, Prof. Dr. Ekrem KÖKSAL'ın konuşmacı olarak katıldığı ANADOLU İRFANI programımız yoğun ilgi ve beğeniyle karşılandı. Teveccüh  gösteren  kurum amirlerimize,  misafir öğrencilerimize ve onların nezdinde öğretmenlerimize de çok  teşekkür ediyorum.

Ock

İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sayın Metin KAYA, şube müdürlerimiz Ahmet NAS, Tuncay KÜNT ve Naci AKTAŞ okulumuzu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya gelmişlerdir. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz adına teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okulumuz öğrencileri geçen yıl mezun oldukları okullarını ziyaret ederek öğretmenleriyle bir araya geldiler. Samimi bir ortamda öğretmenler günlerini kutlayarak vefalı olduklarını bir kez daha öğretmenlerine göstermiş oldular. Öğrencilerimize yakın ilgi gösteren okul idarecilerimize ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyoruz.Bu vesileyle eğitimin neferi olan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız

Ekm

Okulumuz İngilizce dil sınıfı ile 12.sınıf öğrencilerimizi üniversiteyle buluşturmak, öğrencilerimizin motivasyonunu arttırmak amacıyla Karadeniz Teknik Üniversitesine, Trabzon Teknoloji Müzesine ve Trabzon Üniversitesine gezi düzenledik. Bu süreçte bize yardımcı olan Hukuk Fakültesi-Edebiyat Fakültesi hocalarımıza ve Teknoloji Müzesi ekibine teşekkür ederiz.